‘Word het Liefdevol Licht
wat je in Essentie bent’

Suzanne Kuit - RootsWoman - 2022

Ben je thuis in je hart?

Die vraag kreeg ik van onze oude, wijze Aarde in een heldere droom begin 2016.

Ben je thuis in je hart?

Het is voor mij een intense reis geweest om überhaupt te gaan durven voelen dat ik een hart heb waarin van alles gevoeld wilde worden. Dat voelen, de verbinding met mijn hart had ik al jong afgesloten. Dat was toen voor mij, als bijzonder gevoelig kind, de enige optie, omdat de indrukken die op mij afkwamen en met name ook de tegenstrijdigheden in de indrukken, zo overweldigend waren. Dat wat ik zag en voelde bij de mensen om me heen werd gemaskeerd door hun woorden, hun gedrag. Dat wat ik onder de oppervlakte voelde, leek niet te bestaan voor hen. Dat gaf grote verwarring bij mij, onzekerheid en twijfel aan mezelf en ik besloot mezelf terug te trekken, stil te worden en mijn helder voelen stop te zetten. Ik heb lang zo verstild geleefd, hoewel ik van binnen voelde dat dit niet klopte, dat er iets van een essentie moest zijn waarvoor ik in het leven was, dat er ergens een zin moest zijn van alles. Ik was zoekende en toch hield ik me ook veilig vast aan wat ik kende.

Suzanne Kuit - Jouw pad naar heling
20220609-IMG_8209
De dood leerde mij leven. De dood confronteerde mij met de waarde van het leven. Die ene inademing die niet meer kwam heeft mij een onmetelijke diepte ingegooid.

En op een warme zomerdag in 2014 werd met de laatste uitademing van mijn man, 38 jaar jong, vader van onze drie dochters en ons vierde kindje op komst, alle grond onder mijn voeten weggevaagd. Ik voelde me als een leeg omhulsel in een verwoest landschap. Er was niks meer om aan vast te houden. Ik moest de diepte in, in mezelf, omdat er simpelweg geen houvast meer was. Ik had ergens, in alle emotionele chaos, een diep weten dat ik het leven in mezelf weer aan moest krijgen, niet het oppervlakkige gemaskeerde leven wat ik bij zoveel mensen zag, maar het werkelijke leven vanuit de essentie, dat waar ik eigenlijk al die jaren al naar op zoek was geweest.

De dood leerde mij leven. De dood confronteerde mij met de waarde van het leven. Die ene inademing die niet meer kwam heeft mij een onmetelijke diepte ingegooid.

Èn uiteindelijk mijn leven enorm verrijkt. Het heeft me steeds meer thuisgebracht in wie ik in essentie ben!

Mijn pad van healing

Mijn Pad van Healing, wat zich verder zal blijven ontvouwen tot mijn laatste adem, heeft mijn leven enorm verrijkt. De oude teachings van de sjamanen vormen hierin voor mijn een belangrijke kern, zij hebben mij teruggebracht naar mijn oorspronkelijke verbinding met het leven. Zij hebben mij geleid in mijn transformatieproces. Ik heb de parels van mijn pijn mogen ontdekken en heb zo kunnen groeien in mijn lichtkracht.

Resoneert wat je op deze site leest met jou en met jouw verlangen om jezelf te helen en te verbinden met je Essentie?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen om te kijken wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Suzanne Kuit - Jouw pad naar heling

Wat anderen zeggen...

Over samenwerken met mij