Pad van healing - Thuiskomen in Jezelf

Een Reis van Diepe Healing en Herontdekking

Wil jij je weer thuis voelen in je eigen essentie, vrij om te leven in overeenstemming met de wijsheid van je hart?

Het kan verrassend zijn hoeveel impact gebeurtenissen in ons leven kunnen hebben en hoe onbewust deze invloeden ons dagelijks gedrag blijven sturen. Denk aan je achtergrond, de overtuigingen die je zijn bijgebracht, en zelfs de manieren waarop je je hebt aangepast om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Zowel positieve als uitdagende ervaringen, zoals relaties, gezondheidsproblemen, verlies en veranderingen, kunnen diepe sporen nalaten, vooral als je hooggevoelig bent.

Er komt echter vaak een moment waarop je beseft dat je niet langer wilt dat deze invloeden je blijven beperken. Je verlangt naar de innerlijke veerkracht die je ooit had, naar het vertrouwen in het leven, naar een gevoel van verbondenheid, gezondheid en vitaliteit, en naar het vervuld zijn in wie je bent en wat je doet. Als je dit verlangen sterk voelt en je toegewijd bent om de obstakels die je hiervan weerhouden onder ogen te zien, dan kan het Pad van Healing je begeleiden. Dit pad kan je helpen om jezelf te herontdekken en om terug te keren naar de bron van je eigen sprankelende hart. Het doel is om je weer thuis te laten voelen in je eigen essentie, vrij om te leven in overeenstemming met de wijsheid van je hart. Is dit een reis waar je jezelf in herkent en waar je open voor staat?

Welkom bij “Thuiskomen in Jezelf,” een bijzonder pad dat je begeleidt naar diepgaande healing tot op onbewuste niveaus.

Suzanne Kuit - Jouw pad naar heling
Verbind je met je eigen kwetsbaarheid en hervind je wijsheid en je levenskracht
Suzanne Kuit - Jouw pad naar heling

Dit pad reikt tot in je kern, omarmt je fysieke, mentale, emotionele en spirituele wezen, en creëert zo een duurzame transformatie.

Het doel? Een diepere verbinding met je Essentie, je sprankelende hart, zodat je opnieuw tot bloei kunt komen. Het is tijd om te Zijn en te Leven vanuit je innerlijke Bron. Tijd voor jouw Ziel om met haar Licht de wereld te verrijken.

In onze samenwerking stemmen we volledig af op jouw behoeften en jouw unieke healingsproces. Met als basis de krachtige sjamanistische teachings die ik heb mogen ontvangen, bied ik volledig maatwerk aan om jou te ondersteunen op deze reis.

Dit is meer dan een helingsproces; het is een reis naar jezelf, naar het thuis dat altijd in jou aanwezig is. Voel je het verlangen om dieper te gaan, om jezelf te omarmen en te helen, en om te leven vanuit je kern? Als dat zo is, nodig ik je uit om contact op te nemen. Samen gaan we op weg om je eigen sprankelende hart te (her)ontdekken en te laten stralen.

Tarieven

Pad van Healing

Telefonische kennismaking: gratis
Intake / rode draad sessie: €95,- (duur van de sessie ongeveer 1,5 uur)
Healingsessie: €150,- (voor een sessie van 2 uur, meertijd wordt verrekend op basis van €75,- per uur)

20220609-IMG_7937

Wat anderen zeggen...

Over hun Pad van Healing